ЗА НАС

Ние представителите на фирма ДиВиПи Интернешънъл Бизнес, имаме удоволствието да ви представим нашият онлайн магазин за дрехи и аксесоари „Il Gufo”. Магазинът ни, има за основна цел, Вие, Потребителите, да откривате най – подходящите продукти и да бъдете сто процента удовлетворени от избора си!

Предлагаме ви, селекция от дамски и мъжки облекла и аксесоари, които са насочени главно към клиенти от юношеска до зряла възраст.

Стараем се, магазинът ни, да ви предлага богат избор от продукти, и да съчетава различни стилове в облеклото. Бранда “Il Gufo”, е характерен със своя семпъл и стилен подход, в света на модата.

Нашите дрехи и аксесоари, предварително селектирани от нашите професионални модни съветници, ние доставяме за Вас от чужбина, и предимно от Италия. Качеството им е гарантирано, осигурили сме възможността на нашите клиенти да се обличат добре!

Съобразили сме се с различните вкусове и предпочитания, от спортен и ежедневен, до официален и стилен look. Цените на нашите продукти, са съобразени с качеството им, и една идея в повече, съобразени с възможностите на Потребителите.

Ние, като екип на “Il Gufo”, имаме отговорността, да ви осигуряваме качествено обслужване, да отговаряме на всички ваши запитвания, да ви информираме за актуални оферти и новости, да ви помагаме да откриете продукта индивидуално за Вас!

За нас е чест да работим заедно, и истинска радост да бъдем част от избора Ви на дрехи и аксесоари!